Derma OXY

DermaOXY zuurstof behandeling

  • Patk rimpels effectief aan
  • Verbetert de verouderde, vale of doffe huid!
  • Zonder chirurgie!

Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping. Met DermaOxy Zuurstoftherapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden uw rimpels effectief aangepakt.

 

De behandeling

De huid wordt zorgvuldig gereinigd. Met een peeling worden de dode huidcellen verwijderd. Met de dermaOXY een machine die 90% geconcentreerde zuurstof produceert zal de behandeling plaatsvinden. Er wordt met een airbrush een speciaal ontwikkeld serum op het gezicht aangebracht. Vervolgens wordt er 2 tot 3 keer zuurstof over de huid ‘geairbrushd’. De zuurstofbehandeling zorgt ervoor dat het serum dieper in de huid aangebracht wordt. Een behandeling duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Het beste resultaat behaalt u door een kuur van 6 behandelingen te ondergaan. Reeds na één behandeling ziet u al een opmerkelijk verschil!

 

Effecten van DermaOxy Zuurstoftherapie

Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar minder De huid ziet er jonger uit en voelt fris aan De vochtbalans in de huid wordt hersteld De huid toont levendigheid, vitaliteit en straalt weer De elasticiteit en de structuur van de huid verbeterd.

 

Resultaten van de dermaOXY behandeling

Let op: geen enkele foto is bewerkt, dit zijn echte resultaten door de dermaOXY behandeling.

voor de behandeling

Voor de behandeling     Voor de behandeling     Tijdens de behandeling

nadat de linkerkant is behandeld (na 10 minuten)

de linkerkant van het gezicht is nu behandeld, ziet u het enorme verschil al?

De linkerkant is al behandeld     De linkerkant van het gezicht is al behandeld     Tijdens de behandeling

het uiteindelijke resultaat (na 20 minuten)

Na de behandeling      Na de behandeling     Tijdens de behandeling